Staf di Pusat Pembelajaran Pahang

Staf di Pusat Pembelajaran Pahang

Monday, February 22, 2010

Rumah Terbuka Presiden Alumni Chapter Pahang

Pengunjung sedang menikmati hidangan yang disediakan


Untuk diabadikan dalam kenangan

Kuantan, 22 Feb. 2010 - Presiden Alumni OUM Chapter Pahang, En Tan Seng Bee telah mengadakan jamuan Rumah Terbuka di kediamannya di Kuantan bersempena Sambutan Tahun Baru Cina baru-baru ini. Jamuan tersebut khusus diadakan untuk rakan-rakan dan jiran terdekat serta ahli-ahli jawatankuasa Alumni Chapter Pahang serta ahli keluarga.

Pelbagai juadah enak telah dihidangkan seperti nasi minyak, nasi dagang, nasi lemak, kuih muih Melayu, dan bermacam lagi makanan untuk para tetamu. Buah limau Mandarin yang menjadi tradisi setiap kali sambutan Tahun Baru Cina turut disediakan. Menurut En Adnan Che Harun, salah seorang AJK, beliau serta keluarga amat gembira dan menghargai persahabatan yang terjalin serta kesudian En Tan sekeluarga mengadakan jamuan rumahterbuka tersebut. Kegembiraan tersebut turut dikongsi oleh En Kamarul Azlan yang tidak pernah terkecuali dalam aktiviti-aktiviti anjuran Alumni Chapter Pahang.

Sebagai tanda penghargaan, En Ali Zainal telah menyumbang khemah syarikatnya untuk dijadikan tempat berteduh bagi jamuan yang diadakan itu.

Semoga semangat kekeluargaan seperti itu akan terus subur dan diteruskan di masa akan datang.1 comment:

kolej said...

tunggu majlis hari aidil fitri....